За нас

Запознайте се с нас

Кои сме ние?

Познаването на почвата е първата стъпка към успешните земеделски дейности. Именно поради тази причина нашият екип се състои от опитни химици и агрономи, професионално подготвени да съдействат на Вас, фермерите. Тъй като разбираме важността на земеделското производство, от 2011 година насам се стремим да оправдаем доверието Ви, като предлагаме висококачествени услуги, които да Ви помогнат да постигнете оптимални резултати.

Благодарение на съвременното оборудване и технологии, които използваме, нашата лаборатория се нарежда на първо място по производителност на Балканския полуостров с дневен капацитет от над 200 почвени проби.

Какво правим?

В модерно оборудваната си лаборатория в гр. София извършваме почвено пробовземане, почвени и растителни анализи за всички микро и макро елементи по стандартизирана методология, гарантираща достоверността и представителността на резултатите. Освен за микро и макро елементите, в почвените анализи се включват допълнителни параметри като хумусно съдържание, pH, електропроводимост и други.

На полето екипът ни е подготвен да посрещне всяко едно предизвикателство с високо проходими превозни средства като това му позволява да извърши бързо автоматизирано пробовземане. Благодарение на GPS устройствата Trimble екипът ни записва точните координати на всяка една проба като картографира парцела и улеснява създаването на почвена карта след извършване на анализите.

Те ни се довериха

Клиентите за нас